Warszawska restauracja Tobaya, 18 września organizuje prawdziwe święto dla miłośników sushi. Podczas nietypowej imprezy noszącej nazwę Noc Sushiżerców na stołach pojawią się setki kawałków sushi przygotowanych zarówno przez Tobaya, jak i So-An i Babalu.
Impreza rozpocznie się o 18.30 i potrwa do północy. Podczas jej trwania dla gości dostępny będzie otwarty bar sushi, a ilość kawałków przypadających na jednego uczestnika spotkania nie będzie limitowana. Oprócz sushi w restauracji będzie można skosztować dań kuchni japońskiej, indonezyjskiej i tajskiej na ciepło (za dodatkową opłatą, której podlegają również deser i alkohole). Oprócz tradycyjnego sushi z rybim mięsem pojawią się również propozycje wegetariańskie. Na stołach nie zabraknie nigiri (krewetka, omlet, węgorz, małże, krewetka w tempurze, łosoś, kalmar, ośmiorniczka, ryba maślana, sandacz, tuńczyk), sashimi i maków (surowy lub pieczony łosoś, tuńczyk, owoce morza, miks ryb).