28 października w Warszawie odbędzie się “Food Business Forum”. To doskonała okazja, żeby poznać branżę gastronomiczną i najwybitniejszych jej przedstawicieli. Spotkanie to zgromadzi bowiem w jednym miejscu najważniejsze persony kulinarnego świata.
Wśród zaproszonych gości znajdzie się kadra zarządzająca największych firm gastronomicznych i hotelarskich w Polsce oraz właściciele cenionych restauracji i cukierni. Nie zabraknie również dziennikarzy, redaktorów i właścicieli magazynów o gotowaniu i kuchni.
Uczestnicy spotkania będą mieli okazję wysłuchać ciekawych wykładów na temat przyszłości branży gastronomicznej. Mowa będzie o nowych perspektywach, trendach i oczekiwaniach klientów. Prelegentami będą osoby znające się na swoim fachu, właściciele restauracji, dyrektorzy, eksperci rynku i prezesi. Wykład “Gdzie są te pieniądze” poprowadzi Piotr Rogowski, współwłaściciel GlobCost, V4B. Mówić będzie o wyzwaniach, jakie stoją przed każdą firmą z branży gastronomicznej. Sylwester Cacek, prezes zarządu “Sfinks Polska”, opowie podczas wykładu “W jedności siła” o tym, czym powinna zajmować się organizacja restauratorów.