6- 7 LISTOPADA – WARSZAWA – FRANCUSKA KOLACJA NA 4 RĘCE

Wydarzenia kulinarne

6- 7 LISTOPADA – WARSZAWA – FRANCUSKA KOLACJA NA 4 RĘCE

fot. Materiały prasowe

Nagrodzeni gwiazdkami Michelin francuscy mistrzowie kuchni wydadzą w Warszawie niepowtarzalną ucztę dla miłośników wykwintnych smaków. Chętni by wziąć w niej udział muszą się spieszyć. Liczba miejsc jest ograniczona.

Kolacja na 4 ręce

Michel Roth i François Adamski to dwaj francuscy szefowie kuchni nagrodzeni przez przewodnik Michelin najbardziej prestiżowy przewodnik kulinarny, oceniający restauracji z całego świata. By odwiedzić najznakomitsze, wyróżnione przez przewodnik restauracje należałoby pojechać do Francji, Hiszpanii czy Wielkiej Brytanii. Tym razem jednak, potraw na miarę gwiazdek Michelin spróbować można „na wynos” w Warszawie. 6 i 7 listopada w rezydencji ambasadora Francji dwaj francuscy szefowie kuchni, nagrodzeni dwoma gwiazdkami Michelin wydają ucztę godną największych kulinarnych koneserów.

Przemysław Ziemichód

Przemysław Ziemichód

Dziennikarz i bloger kulinarny, certyfikowany sędzia piwowarski i znawca alkoholi. Pisał dla kilkunastu magazynów, portali i serwisów kulinarnych. Prowadzi własne blogi na temat alkoholu i kuchni.