WROCŁAW – MARZEC – MAJ 2016 – AKADEMIA KULINARNA WHIRPOOL GOTOWANIE OD PODSTAW

WROCŁAW – MARZEC – MAJ 2016 – AKADEMIA KULINARNA WHIRPOOL GOTOWANIE OD PODSTAW

Wydarzenia kulinarne

WROCŁAW –  MARZEC – MAJ 2016 – AKADEMIA KULINARNA WHIRPOOL GOTOWANIE OD PODSTAW

Akademia Kulinarna Whirpool zaprasza na kurs gotowania w pigułce. Podczas jednego szkolenia poznasz wszystkie niezbędne techniki przygotowywania dań i radzenia sobie z podstawowymi składnikami.

Zapomniana sztuka gotowania

W czasach, gdy coraz częściej żywimy się poza domem, gotowanie stało się umiejętnością dla wielu osób zbędną. Co raz rzadziej zasiadamy do wspólnego stołu z najbliższymi, co raz mniej chętnie przyrządzamy posiłki choćby dla samych siebie. Rosnące zainteresowanie choćby programami kulinarnymi pokazuje jednak, że chcemy gotować i poznawać postawy trudnej kulinarnej sztuki.

Przemysław Ziemichód

Przemysław Ziemichód

Dziennikarz i bloger kulinarny, certyfikowany sędzia piwowarski i znawca alkoholi. Pisał dla kilkunastu magazynów, portali i serwisów kulinarnych. Prowadzi własne blogi na temat alkoholu i kuchni.