17 GRUDNIA- CHLEB PSZENNY- POZNAŃ

Warsztaty kulinarne

17 GRUDNIA- CHLEB PSZENNY- POZNAŃ

Fot. Materiały Prasowe

Dzisiaj chleb nie jest już tylko wypełniaczem w codziennej diecie, ale autonomicznym produktem. Nie jest także już popularny ze względu na cenę, lecz ze względu na smak. Co więcej chleb z najróżniejszymi dodatkami z powodzeniem można piec samemu w domu, mając jednocześnie pewność z jakich składników został wykonany. Zapiszcie się na warsztaty z chleba pszennego i zostańcie piekarzami we własnych domach!

W Studiu Kulinarnym CookUp rodzi się pasja do gotowania i  jednocześnie jest to  miejsce, gdzie organizowane są warsztaty, pokazy oraz konferencje kulinarne. Dla chętnych, chcących wziąć udział w wydarzeniach, czeka od 12 do 20 w pełni wyposażonych stanowisk do gotowania (ich ilość uzależniona jest od rodzaju i trudności prowadzonych warsztatów). Do Waszej dyspozycji oddani zostaną doświadczeni prowadzący, sprzęty kuchenne, fartuchy kucharskie oraz produkty spożywcze. To właśnie tutaj spotykają się ludzie z pasją do gotowania.

Ola Kacprzyk

Ola Kacprzyk