Demo to mała restauracja działająca na terenie warszawskiego BioBazaru, który mieści się w dawnej fabryce Norblina. Wiele osób po dokonaniu spożywczych zakupów decyduje się na zjedzenie ożywczego posiłku w Demo, które prowadzone jest przez znanego z trzeciej edycji „Top Chef” Marcina Jabłońskiego. Wnętrze lokalu jest niewielkie lecz jasne dzięki dużym szybom, przez które wpada dużo światła. Przed restauracją działa ogródek rekreacyjny z kilkoma stolikami, co umożliwia zjedzenie posiłku niemal na trawie.
W trakcie BioBazaru Demo oferuje swym gościom desery, śniadania, napoje i ciepłe dania w tym zupę i danie główne. Menu nie jest zbyt rozbudowane, jednak zarówno mięsożercy, jak i wegetarianie mogą znaleźć w nim odpowiadające im pozycje. Podczas wizyty w Demo oprócz soczystej, cytrynowej lemoniady zamówiłam danie główne, którym tego dnia była tilapia mazurska z kuskusem, fasola szparagowa i bakłażan.