Sylwestrowa impreza za pasem, a ty nie masz pomysłu na przekąski dla gości? Wybierz się na warsztaty kulinarne last minute! Łódzkie studio Book&Cook wychodzi naprzeciw zdesperowanym (lub po prostu chcącym podszkolić wachlarz mistrzowskich przekąsek w swoim wykonaniu), i tuż przed sylwestrem zaprasza na spotkanie poświęcone zakąskom.
Uczestnicy pod okiem Agnieszki Sobaniec-Cichy przygotują bogate menu, wprost idealne na sylwestra. Domowe przekąski, które przygotują, to: mini tarty z ciasta francuskiego z warzywami i serem pleśniowym, spring rollsy z kurczakiem i warzywami (przewidziana jest również ich vege wersja), roladki z salami i brokułami, chrupiace kanapki z gruszką i serem roquefort oraz piklowane jajka w kwasie buraczanym, z grillowaną gruszką i tymiankiem. Brzmi smacznie? Smakuje pewnie jeszcze lepiej!