Na gotujących jak zwykle czekać będą najwyższej jakości produkty oraz fartuch. Na pamiątkę mile spędzonego czasu i jako świadectwo zdobytej wiedzy dostaniecie notes kulinarny aż proszący się o kolejne kuchenne eksploracje. Warsztaty umilą przekąski i lampka wina lub napoju, a wszystko, co ugotujecie, będziecie mogli zjeść na miejscu lub zabrać ze sobą do domu.
Warsztaty odbędą się w ceglanych loftach zabytkowej fabryki bawełny Franciszka Ramischa i potrwają ok. 4 godzin. Ich koszt to 150 zł. Więcej informacji znajdziecie na stronie studia oraz Facebooku BOOK&COOK. Zapisu możecie dokonać, wysyłając email na studio@bookandcook.com.pl lub dzwoniąc pod numer telefonu: 601 422 155.
Kuchenne abecadło – domowe przekąski na małą i dużą imprezę to świetny pomysł dla zabieganych, nie będących (dotychczas!) entuzjastami kuchni lub po prostu kulinarnych pasjonatów, ciekawych nowych smaków i chcących poszerzyć swoje mistrzowskie menu. Sezon karnawałowy właśnie się rozpoczyna, kiedy więc doskonalić się w przygotowywaniu przekąsek, jeśli nie teraz? Znajomi na pewno docenią nowo zdobyte umiejętności, a każda impreza okaże się kulinarnym sukcesem z wyszukanym przekąskowym menu!
Kuchenne abecadło – domowe przekąski na małą i dużą imprezę
Book&Cook, OFF Piotrkowska – budynek 6, Ip.
ul. Piotrkowska 138/140, Łódź
29 grudnia, godz. 17.00