DYNIA FASZEROWANA KASZĄ KUSKUS, WARZYWAMI I FETĄ

Obiad, Przepisy, Kolacja, Sezon na, Wegetariańskie, Dynia

DYNIA FASZEROWANA KASZĄ KUSKUS, WARZYWAMI I FETĄ

DYNIA FASZEROWANA KASZĄ KUSKUS

Gdy brakuje pomysłów na obiad, warto rozejrzeć się za ofertą produktów, które proponują nam pobliskie stragany z warzywami i skomponować danie na bazie znalezionych składników. Warzywa dają nam nieskończone możliwości do eksperymentów zachwycających smakiem, kolorem i walorami zdrowotnymi. Tym sposobem powstała DYNIA FASZEROWANA KASZĄ KUSKUS, zawierająca w sobie wszystko to, czego oczekujemy od pożywnego, pysznego obiadu. Palce lizać!

Julia Będzińska

Julia Będzińska

Miłośniczka słodkości – jedzenia i wytwarzania. Urodzona po to, by jeść i karmić innych. Z zawodu pedagog specjalny, z zamiłowania kucharz – amator. Prywatnie kocia mama rozkosznego Lukra.