Dzika strona jedzenia – podróż po świecie warzyw i owoców

Książki Kulinarne

Dzika strona jedzenia – podróż po świecie warzyw i owoców

Fot. Materiały prasowe

Czym należy kierować się przy wyborze jabłek, pomidorów lub brzoskwiń? Jak najlepiej jeść marchewkę, aby wydobyć z niej to co jest najzdrowsze? Wszystkie odpowiedzi znajdziecie w książce ,,Dzika strona jedzenia”

Autorką książki ,,Dzika strona jedzenia” jest Jo Robinson, amerykańska aktywistka żywieniowa, której wypowiedzi cytowane są przez najpopularniejsze media w USA. Wszystkie informacje zawarte w książce czerpała z anglojęzycznych publikacji naukowych oraz statystyk dotyczących jej rodzimego kraju.

Anna Wolska

Anna Wolska

Inżynier technologii żywności. Od lat zafascynowana kuchnią i zdrowym żywieniem. Wyznawczyni idei slow foodu. Uwielbia podróże, które są okazją do próbowania nowych smaków i poznawania niesamowitych ludzi.