10-11 GRUDNIA- FESTIWAL PIECZENI I RUMSZTYKÓW- WARSZAWA

Wydarzenia kulinarne

10-11 GRUDNIA- FESTIWAL PIECZENI I RUMSZTYKÓW- WARSZAWA

Fot. Materiały Prasowe

W weekend 10 i 11 grudnia będziecie mieli okazję zasmakować wyśmienitej, certyfikowanej wołowiny w restauracji Spiżarnia Smaków w Warszawie. Podczas Festiwalu Kulinarnego podane zostaną smakowite pieczenie i rumsztyki. Jeżeli cenicie dobrze przyrządzone mięso, to nie może Was tutaj zabraknąć. 

W najbliższy weekend na Festiwalu Kulinarnym restauracja postara się dogodzić najbardziej wymagającym. Podane dania przygotowane zostaną z wołowiny najlepszej jakości z certyfikatem QMP, który oznacza, że wołowina jest krucha i soczysta. Certyfikat Quality Meat Programe charakteryzuje starannie wyselekcjonowane mięso oraz jest oznaką jakości, która zapewnia najwyższe standardy.

Ola Kacprzyk

Ola Kacprzyk