Pyszne, sycące i niezwykle szybkie w przygotowaniu GNOCCHI Z CHORIZO I GRILLOWANĄ PAPRYKĄ gotowe w zaledwie 15 minut.
Składniki:
- 1 opakowanie gnocchi
- 2 papryki grillowane Vera
- 200g kiełbasy chorizo
- opakowanie młodego szpinaku
- 1 cebula
- 200 g pomidorków koktajlowych
- sól, pieprz
Przygotowanie:
Chorizo obieramy ze skórki i podsmażamy na suchej patelni. Rozdrabniamy je drewnianą łyżką. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i smażymy do czasu aż się przyrumieni. Do patelni dorzucamy pokrojoną w większą kostkę paprykę grillowaną i młody szpinak. Mieszamy, aż szpinak odrobinę zmięknie i składniki połączą się ze sobą. Gnocchi gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odcedzamy i mieszamy z resztą składników.
Smacznego!