JAJKA FASZEROWANE SZPINAKIEM I AWOKADO

Śniadanie, Przepisy Wielkanocne, Przepisy, Przekąska, Od święta

JAJKA FASZEROWANE SZPINAKIEM I AWOKADO

JAJKA FASZEROWANE SZPINAKIEM I AWOKADO

Nieskomplikowanym sposobem na wielkanocne przystawki jest wydrążenie ugotowanych żółtek jaj i zmiksowanie ich z ulubionymi dodatkami. Takim sposobem powstał przepis na JAJKA FASZEROWANE SZPINAKIEM I AWOKADO! Niesamowicie zdrowe, apetycznie wyglądające i… lekko uzależniające. Zachęcają wiosennym kolorem i prostotą wykonania. Sprawdź naszą najnowszą propozycję już dziś!

Julia Będzińska

Julia Będzińska

Miłośniczka słodkości – jedzenia i wytwarzania. Urodzona po to, by jeść i karmić innych. Z zawodu pedagog specjalny, z zamiłowania kucharz – amator. Prywatnie kocia mama rozkosznego Lukra.