KONKURS “SŁODKA KUCHNIA BEZ CUKRU”

Przepisy

KONKURS “SŁODKA KUCHNIA BEZ CUKRU”

Jako portal promujący świadome jedzenie oraz zachęcający do poszerzania swoich kulinarnych horyzontów, zawsze namawiamy Was do próbowania nowości mogących zastąpić niezdrowe składniki i urozmaicić Waszą codzienną dietę.

Jedną z takich nowości jest stewia – produkt około 300 razy słodszy od cukru, nie powodujący próchnicy zębów, dozwolony dla diabetyków, całkowicie roślinny, naturalny i przede wszystkim nie posiadający żadnych kalorii.

W dzisiejszym konkursie “Słodka kuchnia bez cukru” macie okazję wygrać dwa zestawy zawierające ten magiczny składnik.  W zestawie znajdziecie stewię w dwóch formach – płynnej i w kryształkach. Dzięki nim, otworzą się przed Wami dziesiątki nowych, dietetycznych kuchennych możliwości. Nagrody ufundowała STEWIARNIA.

Aby wygrać go dla siebie napisz, dlaczego warto zamienić cukier na stewię w swojej kuchni?

Na Wasze odpowiedzi czekamy od 14 marca do 29 marca, do godziny 20.00 – wysyłajcie je do nas na adres konkurs@cookmagazine.pl.

REGULAMIN KONKURSU

Monika Zonenberg

Monika Zonenberg

Kulturoznawca z wielką pasją do gotowania. Absolwentka Food Studies i Marketingu w Mediach Społecznościowych. Miłośniczka spontanicznych rozmów o jedzeniu, winie i fotografii.