Jako portal promujący świadome jedzenie oraz zachęcający do poszerzania swoich kulinarnych horyzontów, zawsze namawiamy Was do próbowania nowości mogących zastąpić niezdrowe składniki i urozmaicić Waszą codzienną dietę.
Jedną z takich nowości jest stewia – produkt około 300 razy słodszy od cukru, nie powodujący próchnicy zębów, dozwolony dla diabetyków, całkowicie roślinny, naturalny i przede wszystkim nie posiadający żadnych kalorii.
W dzisiejszym konkursie “Słodka kuchnia bez cukru” macie okazję wygrać dwa zestawy zawierające ten magiczny składnik. W zestawie znajdziecie stewię w dwóch formach – płynnej i w kryształkach. Dzięki nim, otworzą się przed Wami dziesiątki nowych, dietetycznych kuchennych możliwości. Nagrody ufundowała STEWIARNIA.
Aby wygrać go dla siebie napisz, dlaczego warto zamienić cukier na stewię w swojej kuchni?
Na Wasze odpowiedzi czekamy od 14 marca do 29 marca, do godziny 20.00 – wysyłajcie je do nas na adres konkurs@cookmagazine.pl.