Czy kręcenie serialu kulinarnego jest trudne? Jak podejść do tematu, którego szczegóły są najważniejsze? Czy aktorzy “Na noże” potrafią prywatnie gotować? Jak ekipa serialowa przygotowała się do scen jak z prawdziwej kuchni restauracji? Oraz jak przygotować naleśniki suzette, ravioli ze ślimakami i ceviche z dorsza? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziemy w książce kulinarnej “Na noże”!
Jesteście fanami serialu “Na noże”? Dzięki tej publikacji dowiecie się jak wyglądała praca na planie oraz jak aktorzy i ekipa przygotowali się do tego wyzwania. Książka zawiera nie tylko zakulisowe zdjęcia, które pokazują jak wyglądała praca na planie, ale i wypowiedzi osób, które przy serialu pracowały. Pikantne anegdoty, ciekawostki i wyzwania planu “Na noże” zapoznają nas z całym procesem tworzenia serialu, a był on bardziej skomplikowany, niż może się nam wydawać.