Na noże – kulinarne pomysły prosto z serialu

Książki Kulinarne

Na noże – kulinarne pomysły prosto z serialu

Fot. Materiały prasowe

Czy kręcenie serialu kulinarnego jest trudne? Jak podejść do tematu, którego szczegóły są najważniejsze? Czy aktorzy “Na noże” potrafią prywatnie gotować? Jak ekipa serialowa przygotowała się do scen jak z prawdziwej kuchni restauracji? Oraz jak przygotować naleśniki suzette, ravioli ze ślimakami i ceviche z dorsza? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziemy w książce kulinarnej “Na noże”!

Jesteście fanami serialu “Na noże”? Dzięki tej publikacji dowiecie się jak wyglądała praca na planie oraz jak aktorzy i ekipa przygotowali się do tego wyzwania. Książka zawiera nie tylko zakulisowe zdjęcia, które pokazują jak wyglądała praca na planie, ale i wypowiedzi osób, które przy serialu pracowały. Pikantne anegdoty, ciekawostki i wyzwania planu “Na noże” zapoznają nas z całym procesem tworzenia serialu, a był on bardziej skomplikowany, niż może się nam wydawać.

Monika Zonenberg

Monika Zonenberg

Kulturoznawca z wielką pasją do gotowania. Absolwentka Food Studies i Marketingu w Mediach Społecznościowych. Miłośniczka spontanicznych rozmów o jedzeniu, winie i fotografii.