15 LISTOPADA – KUCHNIA GRUZIŃSKA Z TAMUNĄ KILADZE – GORZÓW WIELKOPOLSKI

15 LISTOPADA – KUCHNIA GRUZIŃSKA Z TAMUNĄ KILADZE – GORZÓW WIELKOPOLSKI

Wydarzenia kulinarne, Warsztaty kulinarne

15 LISTOPADA – KUCHNIA GRUZIŃSKA Z TAMUNĄ KILADZE – GORZÓW WIELKOPOLSKI

Fot. Materiały prasowe

Lubicie oryginalne podróże kulinarne? Wybierzcie się do Gruzji! Skorzystajcie z zaproszenia studia kulinarnego Let’s cook w Gorzowie. Warsztaty z Tamuną Kiladze już 15 listopada.

Dobry podkład, wyśmienite połączenia warzyw i owoców oraz mieszanka ziół, czosnku i orzechów – już pierwsze skojarzenie jest trafne. Bardzo charakterystyczna, pyszna, aromatyczna – jaka jest kuchnia gruzińska? Rozpoznawalna, tętniąca bogactwem smaków, po prostu jedyna w swoim rodzaju. Dlatego, zanim wybierzecie przepis w domowym zaciszu, wybierzcie się na warsztaty z kuchnią gruzińską.

W Gorzowie w najbliższy wtorek w studiu kulinarnym Let’s cook, w godzinach od 18:00 do 21:00 odbędą się warsztaty nauki gotowania. Spotkanie do świetna okazja, by dowiedzieć się coś na temat obyczajów kulinarnych Gruzinów, dla których kuchnia jest częścią tożsamości narodowej. Warsztaty poprowadzi kochająca gotować Gruzinka  – Tamana Kiladze, która z wielką radością zaprezentuje egzotyczne, najlepsze dania z ojczystego kraju.

Marysia Mroziewska

Marysia Mroziewska