Czy wiecie jak uprawiać food midfulness? Jeśli nie to potrzebny jest Wam odpowiedni trening! W dniach od 18 do 20 listopada w Miętowej Górce odbędą się warsztaty kuchni naturalnej w wielkim mieście.
Jeśli styl slow life jest Wam bliski, to warsztaty „Kuchnia naturalna w wielkim mieście” z pewnością Was zainteresują. W dniach od 18 do 20 listopada macie szansę zdobyć dobre podstawy kuchni naturalnej, która opiera się wyłącznie na doskonale dobranych składnikach pasujących do obecnej pory roku. Z pewnością sezonowe gotowanie jest dla wielu z nas dużym wyzwaniem, zwłaszcza przy obecnym, dość wygodnym trybie życia, ale uwierzcie, naprawdę warto wrócić do korzeni.
Warsztaty z food mindfulness, czyli godnego, uważnego jedzenia i delektowania się różnymi smakami i zapachami poprowadzi Agnieszka Majewska, która wzbudza wiele sympatii wśród uczestników. Stałym elementem podczas spotkań z naturalnym gotowaniem jest gawęda kulinarna, która stanowi uzupełnienie warsztatów. Co jeszcze czeka Was podczas warsztatów? „Lekkość, zapach, smak, radość, duża dawka praktycznej wiedzy, sporo ciekawostek, dłonie pełne ciepła oraz miłości, a i pełne pasji spojrzenie” – zapowiada prowadząca.