“NA ZDROWIE” Z WHITE PLATE

Książki Kulinarne

“NA ZDROWIE” Z WHITE PLATE

Materiały Wydawnictwa

Zdrowe i racjonalne odżywianie to nic trudnego. Nie wymaga zakupu egzotycznych składników, ani posiadania specjalnych umiejętności kulinarnych. Przy odrobinie chęci, z pomocą dostępnych produktów, możemy stworzyć nowy, zbilansowany jadłospis dla całej rodziny. Najlepiej ukazuje to książka kulinarna autorstwa inspirującej od lat Elizy Mórawskiej. „Na zdrowie” to nie tylko książka kucharska, lecz genialnie skomponowana encyklopedia smaków znanych, lubianych i dostępnych od ręki, w każdym sklepie.

Julia Będzińska

Julia Będzińska

Miłośniczka słodkości – jedzenia i wytwarzania. Urodzona po to, by jeść i karmić innych. Z zawodu pedagog specjalny, z zamiłowania kucharz – amator. Prywatnie kocia mama rozkosznego Lukra.