PENNE Z PESTO SZPINAKOWYM, BROKUŁAMI I GROSZKIEM

Przepisy, Obiad, Kolacja, Sezon na, Wegetariańskie, Brokuł, Szpinak

PENNE Z PESTO SZPINAKOWYM, BROKUŁAMI I GROSZKIEM

Fot. Cookmagazine

PENNE Z PESTO SZPINAKOWYM, BROKUŁAMI I GROSZKIEM to kolejne, zdrowe i zielone, wydanie naszych ulubionych dań z makaronu. Miska makaronu to jedna z najprzyjemniejszych propozycji na obiad lub kolację, a kiedy dodamy do klusek mnóstwo warzyw, powstanie pełnowartościowy i pyszny posiłek. Poza sezonem możemy wykorzystać mrożone brokuły i groszek.

Natalia Mętrak-Ruda

Natalia Mętrak-Ruda

Tłumaczka, kulturoznawczyni, pasjonatka kuchni. Wegetarianka, szukająca coraz to nowych sposobów na warzywa. Pisuje do czasopism i portali kulinarnych, pasjonuje się historią jedzenia.