WARZYWA PO TAJSKU Z SOSEM ORZECHOWYM

SZASZŁYKI Z WARZYWAMI

SAŁATKA Z DYNIĄ HOKKAIDO

PIECZONE WARZYWA Z HUMUSEM

PAK CHOI Z RYŻEM I MARCHEWKĄ

WEGAŃSKIE ZIELONE CURRY

LEMONIADA MALINOWA

WEGE TACO

LODY GRUSZKOWE

KOMPOT Z TRUSKAWEK

LEMONIADA ARBUZOWO – LIMONKOWA

ARBUZOWE SMOOTHIE DLA DOROSŁYCH

ARBUZOWA GRANITA

WEGAŃSKIE CZEKOLADOWE SMOOTHIE

SAŁATKA Z KASZĄ GRYCZANĄ I BURAKAMI

CHRUPIĄCA CIECIERZYCA Z PRZYPRAWAMI

WEGAŃSKI GULASZ Z SOCZEWICY

SAŁATKA Z BOTWINĄ I SEZONOWYMI WARZYWAMI

KREM Z PIECZONEJ PAPRYKI I DYNI

PŁATKI RYŻOWE NA MLEKU KOKOSOWYM Z OWOCAMI

WEGAŃSKA ZUPA Z TOFU

LEŚNY SMOOTHIE BOWL

PIECZONA CUKINIA W SOSIE MIĘTOWYM

MATCHA LATTE Z BITĄ ŚMIETANĄ

WEGAŃSKA ZUPA Z BRUKSELKĄ

DYNIOWE SMOOTHIE Z PŁATKAMI I CYNAMONEM

ZIELONY KOKTAJL ŚNIADANIOWY

SAŁATKA Z DYNIĄ I BURAKIEM

BURGERY Z QUINOA I BURAKÓW

Ramen z tofu

PAK CHOI Z MARCHEWKĄ I RYŻEM

PIKANTNE GUACAMOLE Z MANGO

WEGAŃSKIE BATONY KAKAOWO-ORZECHOWE

SZYBKIE CURRY Z CIECIERZYCY

Smażone marynowane tofu

FALAFEL Z PIECA

PLECIONY CHLEBEK Z BAZYLIOWYM PESTO

Curry z tofu i warzywami

WEGAŃSKI BURGER Z QUINOA I SOSEM Z BAKŁAŻANA

HUMMUS Z BIAŁEJ FASOLI Z AWOKADO

MALINOWY DESER CHIA

DWUSKŁADNIKOWY DŻEM ŚLIWKOWY

Karmelowy popcorn

TOSKAŃSKI GULASZ Z FASOLI

SAŁATKA Z BROKUŁAMI CIECIERZYCĄ I MIGDAŁAMI

KREM Z BURAKÓW Z MLEKIEM KOKOSOWYM

ŚLIWKOWO-MIĘTOWE SMOOTHIE

WEGAŃSKIE TRUFLE Z NERKOWCÓW I DAKTYLI

SMOOTHIE Z ARBUZA

SMOOTHIE ZE SZCZAWIEM

Sałatka z truskawkami, gruszką i rukolą

SOCZEWICA Z BOTWINĄ I CHILLI

SAŁATKA Z BOTWINKĄ, KAPUSTĄ I AWOKADO

BIAŁE SZPARAGI Z TRUSKAWKAMI

KUSKUS Z KALAFIORA Z GRANATEM

ARANCINI – WEGAŃSKIE KULECZKI RYŻOWE

PIKANTNA CIECIERZYCA Z PIECA

PROSTY CHLEB WIELOZIARNISTY

WARZYWA W CZERWONYM CURRY

ZDROWE KRAKERSY WIELOZIARNISTE

Pchali z buraka

WARZYWA Z WOKA Z MAKARONEM RYŻOWYM

CHAŁWOWA OWSIANKA Z OWOCAMI

Hummus z pieczonej dyni

Smoothie z fig i nerkowców

GRZANKI Z FASOLĄ I CYTRYNĄ

FOCACCIA Z POMIDORKAMI I ROZMARYNEM

OWOCOWA „MISECZKA SMOOTHIE”

CHIPSY Z BURAKÓW I BATATÓW

Wegańskie pączki

CIASTKA CZEKOLADOWE Z CZARNEJ FASOLI

CURRY Z SOCZEWICY, SZPINAKU I MASŁA ORZECHOWEGO

DYNIOWE SMOOTHIE

SAŁATKA Z DYNIĄ NA CIEPŁO

WEGAŃSKIE BURGERY Z DYNIĄ I KASZĄ JAGLANĄ

Ciepła sałatka z kaszą bulgur i jarmużem

Smoothie z banana i żurawiny

Krem brokułowo-szparagowy

SAŁATKA MOCY Z DYNIĄ, ORZECHAMI I GRANATEM

PROWANSALSKIE RATATOUILLE

SMOOTHIE OGÓRKOWO-SZPINAKOWE

KLASYCZNE OGÓRKI MAŁOSOLNE

LEMONIADA

KOMPOT Z RABARBARU

ZIELONE SMOOTHIE BOWL Z OWOCAMI

GRILLOWANY KOPER WŁOSKI

Sałatka z kopru włoskiego i jabłka

Makaron z cukinią i marchewką

MUHAMMARA – DIP Z PAPRYKI I ORZECHÓW

ZDROWE SMOOTHIE Z JARMUŻEM, BAZYLIĄ I OWOCAMI

DŻEM AGRESTOWY Z WANILIĄ

WEGAŃSKI „SERNIK” Z HERBATĄ MATCHA

Domowe mleko kokosowe

ZDROWE MUFFINY KOKOSOWE

Grillowane tofu

Wegańskie ciasto marchewkowe z nerkowcami i orzechami włoskimi

Duszona kapusta z grzybami shitake

SALSA Z GRUSZKI Z GRANATEM I PIETRUSZKĄ

Sałatka z kiełkami

BATATY NADZIEWANE RYŻEM I ŻURAWINĄ

Surowe batony kokosowe

Sałatka z fenkułem i pomarańczą

Ryż z brukselką i fasolką szparagową

Wegańskie sushi

Grzany cydr

Soczewica z pieczarkami i jarmużem

Baba ghanoush

Suszone pomidory

Karmelizowana brukselka z dynią

Pieczone kasztany

Peperonata

Ryż z kalafiora

Konfitura z aronii

WARZYWNE PRZEKĄSKI

MELONOWE SMOOTHIE

WEGAŃSKI MUS CZEKOLADOWY Z WIŚNIAMI

SAŁATKA Z BOBU I SZPARAGÓW

MEKSYKAŃSKA ZUPA WARZYWNA Z PASKAMI TORTILLI

KOMPOT Z CZEREŚNI

LEKKA SAŁATKA ZE SZPINAKIEM, ORZECHAMI I PESTKAMI GRANATU

MINESTRONE Z ZIELONYMI WARZYWAMI

SAŁATKA ZE SZPINAKU, TRUSKAWEK I AWOKADO

TRUSKAWKOWO-BANANOWE LODY NA PATYKU

MAKARON Z KALAREPY

SPAGHETTI Z SOSEM Z BOBU I CHILLI

SOK Z MARCHEWKI, POMARAŃCZY, KURKUMY I ŚWIEŻEGO IMBIRU

CYTRYNOWY HUMMUS Z BAZYLIĄ

MAKARON Z GROSZKIEM I BROKUŁAMI

LEMONIADA Z LIMONKĄ

WARZYWA GRILLOWANE Z OCTEM BALSAMICZNYM

TABBOULEH Z KOMOSĄ RYŻOWĄ

SZCZAWIOWA GRANITA

FASOLKA SZPARAGOWA Z MIGDAŁAMI

DOMOWY DŻEM JEŻYNOWY

SAŁATKA Z MŁODEJ KAPUSTY Z OGÓRKIEM I PIETRUSZKĄ

CZARNY RYŻ Z GROSZKIEM I WARZYWAMI

SAŁATKA Z OGÓRKA, AWOKADO I NERKOWCÓW

PIECZONE MARCHEWKI Z TAHINI

CHLEBEK ARABSKI Z ZIOŁAMI

HUMMUS Z CZARNEJ FASOLI

PIECZONE KARCZOCHY

DESER CHIA Z WANILIĄ I BORÓWKAMI

ŚNIADANIOWA QUINOA Z OWOCAMI

CHLEB TYGRYSI

JAPOŃSKA ZUPA MISO Z TOFU

PIECZONE BATATY Z ROZMARYNEM

KREM ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW

DOMOWE CHIPSY Z JARMUŻU

GRECKI DIP Z BAKŁAŻANA

CROSTINI Z PODGRZYBKAMI I SZAŁWIĄ

SAŁATKA Z GROSZKU, AWOKADO I PISTACJI

ZIEMNIAKI HASSELBACK

LODY POMARAŃCZOWE NA PATYKU

NAJPROSTSZA KISZONA KAPUSTA

SPRĘŻYSTE TOFU FRYTKI ZE SŁODKIM SOSEM CHILI