SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I AWOKADO

Przepisy, Awokado, Sezon na, Sałatki, Cebula

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I AWOKADO

Tuńczyk to ryba, która skompletowała sobie grono ulubionych składników, z którymi najczęściej i najchętniej występuje. Tuńczykowi towarzyszy zazwyczaj czerwona cebula, jajko, a także szczypiorek. Dziś przedstawiamy pomysł, który wzbogaci wymienione produkty o dodatek zdrowych tłuszczów, kremową konsystencję oraz mocny akcent kolorystyczny. To właśnie SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I AWOKADO! Czyli propozycja lekka, niezajmująca wiele czasu i przede wszystkim – pyszna!

Julia Będzińska

Julia Będzińska

Miłośniczka słodkości – jedzenia i wytwarzania. Urodzona po to, by jeść i karmić innych. Z zawodu pedagog specjalny, z zamiłowania kucharz – amator. Prywatnie kocia mama rozkosznego Lukra.