SUWAŁA, BARON I INNI – KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY!

Książki Kulinarne

SUWAŁA, BARON I INNI – KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY!

Fot. Materiały promocyjne

Drodzy czytelnicy,

Tydzień temu ogłosiliśmy konkurs,  w którym do zdobycia była książka “Suwała, Baron i inni. Przepisy i opowieści.”, Już dziś chcielibyśmy podzielić się z Wami jego wynikami.

Prawidłowa odpowiedź na pytanie konkursowe: szefami kuchni jakich warszawskich restauracji są Paweł Suwała i Aleksander Baron brzmi: Paweł Suwała to szef kuchni Butchery & Wine oraz Aleksander Baron – szef kuchni Solec 44.

Monika Zonenberg

Monika Zonenberg

Kulturoznawca z wielką pasją do gotowania. Absolwentka Food Studies i Marketingu w Mediach Społecznościowych. Miłośniczka spontanicznych rozmów o jedzeniu, winie i fotografii.