TAJSKA BAZYLIA – OTWARCIE I NOWE MENU

Restauracje, Wydarzenia kulinarne

4.5
(2)
TAJSKA BAZYLIA – OTWARCIE I NOWE MENU

Fot. Monika Zonenberg

Mieliśmy niepowtarzalną okazję uczestniczyć w otwarciu warszawskiej restauracji, Tajskiej Bazylii. Jesteście ciekawi co jedliśmy i jak było? Zapraszamy do lektury!

Tego otwarcia zdecydowanie nie mogliśmy się doczekać. Niecierpliwie spoglądaliśmy na kalendarz, czekając na ten dzień i godzinę zero. Podczas spotkania w Tajskiej Bazylii spróbowaliśmy nowego menu w formie finger foods. Musimy przyznać, że tradycyjne tajskie smaki z nutą nowoczesności wyjątkowo nam smakowały. Warto było czekać!

Fot. Monika Zonenberg

Fot. Monika Zonenberg

Elegancki wieczór z muzyką na żywo i pysznym jedzeniem rozpoczęliśmy shotami z mango, wasabi i wódką, na zaostrzenie apetytu. Werdykt? Pyszne! Następnie nie mogliśmy powstrzymać się przed spróbowaniem przygotowanych finger foods. A było ich mnóstwo!

Fot. Monika Zonenberg

Fot. Monika Zonenberg

Monika Zonenberg

Monika Zonenberg

Kulturoznawca z wielką pasją do gotowania. Absolwentka Food Studies i Marketingu w Mediach Społecznościowych. Miłośniczka spontanicznych rozmów o jedzeniu, winie i fotografii.