22-23 kwietnia – Targi Dobrego Jedzenia – Zielona Góra

Wydarzenia kulinarne

22-23 kwietnia – Targi Dobrego Jedzenia – Zielona Góra

Fot. Materiały Prasowe

Targi Dobrego Jedzenia to wydarzenie kierowane głównie do małych, średnich oraz lokalnych producentów jedzenia, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji swoich wyrobów. Nie zabraknie tu jednak miejsca dla zwykłych miłośników dobrego jedzenia.

Podczas targów odbędą się warsztaty i pokazy w wykonaniu uznanych polskich autorytetów kulinarnych. W ubiegłych latach warsztaty prowadzili m.in. Tomasz Jakubiak, Robert Sowa i Daria Ładocha. Jak co roku, przyznane zostaną trzy Lubuskie Złote Lubczyki, czyli nagrody za najlepsze produkty Targów Dobrego Jedzenia. Organizatorzy przygotowali dla wszystkich uczestników moc atrakcji i rozrywek.

Ola Kacprzyk

Ola Kacprzyk