Umiejętność kiszenia to bardzo przydatna umiejętność, która okazuje się być szczególnie pożyteczna w okresie jesienno-zimowym. To właśnie Browar Mieszczański we Wrocławiu pragnie zaprosić Was 26 sierpnia na wyjątkowe warsztaty z kiszenia warzyw i owoców. Skuście się teraz na warsztaty, a zimową porą cieszyć się będziecie bogactwami Waszych spiżarni.
Studio Kulinarne Browar Mieszczański to miejsce, o którym właściciele mówią, że spełniają się tutaj te ukryte oraz te zupełnie jawne pragnienia kreatywnego gotowania. Możecie tutaj wraz z przyjaciółmi bądź współpracownikami przygotować fantastyczne potrawy z całego świata. Wsparcie otrzymacie od mentorów, którzy są profesjonalistami chcącymi podzielić się z Wami swoją wiedzą. Gotowanie tutaj, to przede wszystkim dobra zabawa, a dodatkowy klimat tworzą mury prawdziwego Browaru Mieszczańskiego.