,,White plate. Słodkie” – recenzja

Książki Kulinarne

,,White plate. Słodkie” – recenzja

Fot. Materiały prasowe

Są dwie rzeczy najważniejsze w życiu i oczywiście w kuchni są to miłość i pasja. W kuchni właśnie dzięki tym dwóm cechom jesteśmy w stanie wyczarować pyszne dania, które zachwycają prostotą i smakiem.

Miłość, pasja, ciepło rodzinne to właśnie odnajdujemy w książce ,,White Plate. Słodkie” najpopularniejszej polskiej blogerki Elizy Mórawskiej, która podbiła serca czytelników swoimi przepisami, zdjęciami i nostalgicznymi tekstami. Czy odnajdujemy to zatem w jej książce?

Anna Wolska

Anna Wolska

Inżynier technologii żywności. Od lat zafascynowana kuchnią i zdrowym żywieniem. Wyznawczyni idei slow foodu. Uwielbia podróże, które są okazją do próbowania nowych smaków i poznawania niesamowitych ludzi.