Najlepsze ekskluzywne Restauracje w Krakowie i Warszawie ponownie zapraszają na wyjątkowe wydarzenie kulinarne – festiwal sztuki restauracyjnej. Od 20 do 28 lutego odbędzie się druga edycja Fine Dining Week.
Po udanym debiucie w sierpniu szykuje się kolejna okazja wyjątkowe kulinarne przeżycie w najwybitniejszych Restauracjach w Warszawie i Krakowie. Wyjątkowe doznanie smaków i aromatów czeka na Gości w festiwalowej cenie 119 złotych, która obejmuje 5 popisowych dań wybitnych Szefów Kuchni.
Restauracje uczestniczące w Festiwalu nagradzane są m.in. rekomendacjami Michelin (Sztućcami oraz prestiżowymi wyróżnieniami Bib Gourmand) oraz są umieszczane na wysokich miejscach przewodnika Gault & Millau.
Podczas Festiwalu Goście będą mogli przekonać się, że najwyższej próby sztuka restauracyjna to znacznie więcej niż kulinarne rzemiosło. Fine dining to przede wszystkim jakość gourmet, ekskluzywność, lokalność, świeżość, kulinarna sztuka kompozycji smaków oraz mistrzostwo w kreowaniu wielozmysłowego doświadczenia dla najbardziej wymagających Gości.