ZAPIEKANKA GRZYBOWA Z KOMOSĄ RYŻOWĄ

Przepisy, Kolacja, Sezon na, Wegetariańskie, Grzyby

ZAPIEKANKA GRZYBOWA Z KOMOSĄ RYŻOWĄ

Fot. Flickr / CC-BY-SA / Annie's Eats

Sezon grzybowy się rozpoczyna: jeśli macie szansę, wybierzcie się do lasu. Jeśli nie – udajcie się na targ, gdzie już niedługo znaleźć będzie można podgrzybki i rydze. Zapiekanka grzybowa z komosą ryżową to doskonałe danie na jesienną kolację. Pachnące grzyby, pełna składników odżywczych quinoa i ciągnący się ser: czy może być coś lepszego?

Natalia Mętrak-Ruda

Natalia Mętrak-Ruda

Tłumaczka, kulturoznawczyni, pasjonatka kuchni. Wegetarianka, szukająca coraz to nowych sposobów na warzywa. Pisuje do czasopism i portali kulinarnych, pasjonuje się historią jedzenia.